Pocket Scrap - Team Skaraborg

Välkomna till vår blogg för Pocket Scrap - Team Skaraborg!
Eftersom alla inte har Facebook så tyckte vi att vi också skulle ha en blogg för alla er som inte kan se all info där.
Här lägger vi kontinuerligt ut information, bilder, event mm.
Mvh Pocket Scrap - Team Skaraborg

torsdag 26 juni 2014

Vi har fått en samarbetspartner!

Nu är det klart att vi fått en samarbetspartner kring vår mara; "Studieförbundet Vuxenskolan i Hjo". Studieförbundet Vuxenskolan (SV) genomför i Sverige varje år runt 50 000 studiecirklar och över 30 000 kulturarrangemang och det är just ett kulturarrangemang som vår träff kommer att vara. Förberedelserna inför maran sker av oss fem arrangörer i en studiecirkel.

I förbundets vision och värdegrund kan man läsa att SV är mångfaldens studieförbund som ger varje människa möjligheter att växa och att de är den mest pådrivande och engagerade lokala kraften för utveckling av föreningsliv, kultur och samhälle.
Deras vision förverkligar de genom att erbjuda kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till kunskap, reflektion, bildning och samhällsengagemang. Dels för den enskilda människan och dels för grupper av människor med gemensamma behov och värderingar.

Detta tyckte vi passade in på våra scrapbookingträffar så vi är jätteglada över samarbetet.Här kan ni hitta vad förbundet erbjuder i just din kommun: http://www.sv.se/sv/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar