Pocket Scrap - Team Skaraborg

Välkomna till vår blogg för Pocket Scrap - Team Skaraborg!
Eftersom alla inte har Facebook så tyckte vi att vi också skulle ha en blogg för alla er som inte kan se all info där.
Här lägger vi kontinuerligt ut information, bilder, event mm.
Mvh Pocket Scrap - Team Skaraborg

måndag 1 juni 2015

NU KÖR VI!!!

Varmt välkomna
till vår tredje mara för Pocket Scrapbooking (Project Life, Snap, Daily Flash...) i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan, Hjo

Lördagen den 12 september kl. 10-21
Plats: Hjo.
Kostnad: 400kr

Vi bjuder på hembakat förmiddagsfika och smörgås, lunch, hembakat eftermiddagsfika och lättare kvällsmat. Dryck, godis och frukt finns tillgängligt under hela dagen.
Det blir utlottningar, workshops, tävlingar och mycket mer under dagen.

Vi kommer att ha två butiker på plats "Scrapfabriken" (www.scrapfabriken.se) och "Smyckesdesign by Pia" (https://www.facebook.com/pages/Smyckesdesign-by-Pia).
Även om du är helt ny inom scrapbooking eller Pocket scrapbooking så är du välkommen! Skriv gärna det i din anmälan så hjälper vi igång dig!

Meddela vid anmälan om du har några allergier. Vi vill även veta vid anmälan om du har önskemål om att sitta ihop med någon speciell. Obs! Är ni flera som anmäler sig så vill vi att ni anmäler er var och en för sig.

För er som vill övernatta så finns det flera alternativ som hotell, Vandrarhem, Bed and brekfast, stugor och camping i Hjo.

Anmälan mailas till Anna Sandén: asanden@bredband.net

Sista anmälnings- och betalningsdatum är 31 juli. Anmälan är bindande och inga återbetalningar kommer att göras vid avbokning!
Betalas avgiften innan 30 juni deltar ni i en fin utlottning!


Varmt välkomna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar