Pocket Scrap - Team Skaraborg

Välkomna till vår blogg för Pocket Scrap - Team Skaraborg!
Eftersom alla inte har Facebook så tyckte vi att vi också skulle ha en blogg för alla er som inte kan se all info där.
Här lägger vi kontinuerligt ut information, bilder, event mm.
Mvh Pocket Scrap - Team Skaraborg

onsdag 11 november 2015

NU öppnar vi för anmälan!!

Äntligen!

Nu äntligen släpper vi anmälan till vårens Scrapbookingmara som vi denna gång förlägger i Skövde. Lördagen den 19 mars mellan klockan 10-19 har vi bokat församlingshemmet Kyrketorpsgården i Skultorp för en dag att umgås, lära oss nya tekniker, träffa nya bekantskaper, äta gott, utmanas i våra tävlingar och shoppa såklart!

Den här gången går vi ifrån tänket att rikta in oss på Pocketscrap till att ordna en mer allmän scrapbookingmara där all sponsring och alla tävlingar kommer att vara av blandad kompott.
För att göra maran lite speciell så har vi bjudit in duktiga Sari Hänninen som kommer att hålla i två härliga kurser under dagen för den som vill. Observera att platserna till dessa är begränsade, så först till kvarn!

Idas magasin kommer att finnas på maran under dagen med sin fina butik.
För er som vill vara med på maran ingår frukost, lunch och fika. Vi hoppas även att vi blir sponsrade till en goodiebag till alla deltagare. För er som väljer att enbart gå kurs ingår inget annat i det priset än själva kursen.

Så här ser de olika anmälningssalternativen ut:
Enbart träff 300kr
Träff+1 st kurs 700kr
Träff+2st kurser 1100kr
Enbart 1st kurs 450kr
Enbart 2st kurser 850kr

Eftersom det är ett begränsat antal platser kommer vi att låta de som både vill vara med på maran och gå kurs att ha företräde vid anmälan till kurserna.
Det är viktigt vid anmälan, till asanden@bredband.net, att ni skriver vad ni vill vara med på och en bekräftelse kommer från oss så fort vi hinner.

Varmt välkomna med era anmälningar!
Åsa Sundquist, Malin Ellegaard & Anna Sandén

KURSBESKRIVNING
"STÄMPLINGSTEKNIKER
Det går att ha mycket roligt med både stämplar, stämpeldynor och olika stämplingstekniker. Förhoppningen är att kursen skall kicka igång lusten att skapa mer med dina stämplar. Vi kommer att nosa på tekniker som t ex:
maskning (foga ihop flera motiv till en ny helhet)
comic strip stamping (serietidnings-upplägg)
kollagestämpling (förena flera stämplar till en ram, form eller annat)
stämpla på annorlunda material (t ex plast)
m m.

"SPECIALVIKTA KORT
Det finns hur många olika och roliga kortvikningstekniker som helst... Vi hinner nog med ca 4-7 vikningar på en kurs, beroende på hur svåra vikningsteknikerna är. Korten dekoreras inte under kursen, utan fokus läggs på att göra prototyper som ni kan ha som mallar för att göra egna kort hemma."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar