Pocket Scrap - Team Skaraborg

Välkomna till vår blogg för Pocket Scrap - Team Skaraborg!
Eftersom alla inte har Facebook så tyckte vi att vi också skulle ha en blogg för alla er som inte kan se all info där.
Här lägger vi kontinuerligt ut information, bilder, event mm.
Mvh Pocket Scrap - Team Skaraborg

söndag 3 augusti 2014

Några få platser kvar!

Hej på er!
Vi har nu efter sista betalningsdagen ett fåtal platser kvar till vår mara och vi tycker givetvis att det vore superkul om vi fyllde dessa få platser med!

Som vi skrivit innan är detta en mara inriktat på pocket scrap men var och en får givetvis arbeta med vad man vill.Dock vill vi säga att priser och utlottningar är inriktade på pocket scrap men det finns mycket i det vi lottar ut som går att använda till annat och en del av sponsringen osv är inte PL relaterat men SCRAP relaterat.
Det MESTA kommer att vara utlottningar som ALLA kan vara med och vinna som är på plats och vi kommer ha ca 3 tävlingar där det är valfritt att delta.I dessa tävlingar kommer det finnas 2 vinster, en röstad vinst och en utlottad vinst så att ALLA fortfarande har en chans att vinna något i allting som vi ordnar!

Man kan prova på Pocket Scrap i en nybörjarkurs som vi kommer hålla för de som vill på maran och man kan anmäla sig på plats till denna lilla kurs.
Vi har ett gäng som kommer pyssla med annat men som vi vet kommer testa lite Pocket Scrap och det tycker vi är superkul.
Några nybörjare har oxå anmält sig och det tycker vi såklart är jättespännande och hoppas att vi kan få er att tycka lika mycket om Pocket Scrap som vi gör!

Eftersom vi ÄLSKAR utlottningar så tänkte vi lite såhär att ni som f.o.m idag värvar någon till maran ( betalande gäst i slutändan ), eller anmäler sig själv och kommer med på maran kommer att vara med i en utlottning.Då det är så få platser kvar så vore det SÅ kul om vi blev fullt och man kan f.o.m nu och fram till dagen före maran värva vänner, eller anmäla sig själv.Du får en lott för varje värvad betalande gäst och din gäst får givetvis oxå en lott.
Hoppas vi kan fylla de få platserna som vi har kvar!

Och vi LOVAR er att det blir många riktigt fina utlottningar på maran, vi tycker det här är JÄTTESPÄNNANDE!

Välkomna!

Mvh Malin, Anna, Ida, Åsa och M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar