Pocket Scrap - Team Skaraborg

Välkomna till vår blogg för Pocket Scrap - Team Skaraborg!
Eftersom alla inte har Facebook så tyckte vi att vi också skulle ha en blogg för alla er som inte kan se all info där.
Här lägger vi kontinuerligt ut information, bilder, event mm.
Mvh Pocket Scrap - Team Skaraborg

tisdag 5 augusti 2014

Planeringsdag

Igår hade vi en planeringasdag igen och denna gången satt vi hemma hos Ida som bjöd på både smörgås och fika.Så himla gott. ;)

Ganska mycket fick vi gjort men jösses vad vi egentligen skulle behöva mer timmar tillsammans. Det kan vara lite bökigt ibland att få till så att alla 5 personer kan träffas då det är mycket "vanligt jobb" mm som kommer i vägen. Dessa 3½ timma gick så otroligt fort och det är väl för att det är så himla kul att hålla på med det här.
För flera av oss är det första gången som vi planerar en sån här mara och eftersom vi vill att det ska bli så bra det bara kan jobbar vi nästan varje dag med detta.Vi letar sponsorer, planerar hur dagen ska se ut för er, planerar maten, placeringslistor osv osv. Det är lite meck men SÅ himla kul!

Vi håller kontakten varje dag med varandra via nätet och jobbar stenhårt för att vi ska få till det så som vi önskar.Vi håller kontakt med sponsorer, tar emot varor mm.
Vi är så otroligt tacksamma för de sponsorer som ställer upp för oss, ni ska bara veta hur glada och tacksamma vi är för detta! Om ni håller utkik på FB eller bloggen så kommer det komma ut några till som vi ska presentera för er.
Nästa planeringsmöte är det dax att börja göra ordning alla fina godiebags, utlottningar osv osv.Det ska verkligen bli skoj!

Hoppas att vi ses nu är det faktiskt inte jättelångt kvar!
Mvh vi på Pocket Scrap Team Skaraborg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar