Pocket Scrap - Team Skaraborg

Välkomna till vår blogg för Pocket Scrap - Team Skaraborg!
Eftersom alla inte har Facebook så tyckte vi att vi också skulle ha en blogg för alla er som inte kan se all info där.
Här lägger vi kontinuerligt ut information, bilder, event mm.
Mvh Pocket Scrap - Team Skaraborg

torsdag 31 juli 2014

Sista betalningsdagen om man vill vara med i utlottningen.

Hej på er!
Så fort tiden går!
Idag vill jag bara påminna om att det är sista betalningsdagen om man vill vara med i den utlottningen vi har för er som betalar i tid.
Vi är så otroligt glada att vi är så många hittills med tanke på att det faktiskt är vår första mara som vi ska hålla för er.
I dagsläget är vi 45 pers och vi har några få platser kvar om det är några fler som är sugna.

Vi är ju 5 tjejer som håller i den här maran, 5 tjejer med olika tycken och smak och därför hoppas vi att vi ska kunna göra en mara som passar de flesta.Vad vi tänker när vi gör denna maran FÖR ER är att gå på vad vi själva tycker om, vill ha OCH förväntar oss på en mara.
Vi har tagit sånt med oss som vi själva tycker har varit bra från olika träffar osv som vi alla varit på. Tänkt hur VI skulle ha velat ha det, hur VI tycker en bra goodiebag ska vara, vad som ska finnas att erbjuda de som kommer på maran och framför allt så tycker vi maran ska vara VÄRD mer än det priset man betalar för att få vara med. Det ska kännas att man verkligen har fått valuta för sina pengar så att säga.

Vi HOPPAS ju givetvis att när ni går hem från vår mara ska känna er nöjda och att den varit värd varenda krona för er och därför jobbar vi oxå stenhårt på att skaffa sponsorer mm för att kunna ha massor av fina utlottningar, fina priser och härliga goodiebags TILL ER!
Varenda krona går till maran och för att göra den så bra som möjlig för just DIG!
Det ska bli otroligt kul att träffa er alla om ca 1½ månad!
Hoppas vi ses!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar